Timetable

Yarra Planning Scheme Amendment C245: Heritage Overlay and Zone Fix Up

Timetable Version 2

Day 1: Wednesday 22 April 2020					
Venue: Video conference					
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins		
10.15am – 12.30pm	 Council represented by Briana Eastaugh of Maddocks, calling the following expert evidence: Heritage from Anita Brady of Anita Brady Heritage Heritage from David Helms of David Helms Heritage Planning 		4 hours		
12.30pm – 1.30pm	Lunch Break		1 hour		
1.30pm – 3.15pm	Council (cont)				
3.15pm - 3.30pm	Break				
3.30pm – 4.30pm	Con Mydaras	7	1 hour		
4.30pm	Day close				

Day 2: Thursday 23 April 2020				
Venue: Video conference				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 10.30am	Collingwood Historical Society represented by Karen Cummings / Janet Taylor	5	15 mins	
10.30am – 10.45am	Terence Nott	10	15mins	
10.45am – 12.45pm	Richmond Church Land Trust represented by Best Hooper Lawyers, calling the following expert evidence: - Heritage from an expert TBA	4	2 hours	
12.45pm	Day close			



Day 3: Friday 24 April 2020					
Venue: Video conference					
Time	Party	Sub No	Allocated		
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins		
10.15am – 12.30pm	JB and EC Drill represented by Peter O'Farrell of Counsel instructed by Victoria Vilagosh of Norton Rose Fulbright, calling the following expert evidence: - Heritage from Bryce Raworth of Bryce Raworth Pty Ltd	3	2 hours		
12.30pm – 1.30pm	Lunch Break		1 hour		
1.30pm – 4.00pm	Anthony De Luca represented by Paul Connor QC instructed by Rhodie Anderson of Rigby Cooke Lawyers, calling the following expert evidence: - Heritage from Bryce Raworth of Bryce Raworth Pty Ltd	1	2.5 hours		
4.00pm	Council closing submissions				
	Day close				

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. The Panel will make further Directions regarding the process and timing of the issue of electronic copies of submissions and associated documents from parties following the finalisation of the video conferencing platform.
- 3. Further instructions regarding protocols for the conduct of the video conference are expected to be issued at the 'group test run' prior to the Hearing.
- 4. The Panel will provide opportunities for short breaks during the video conference sessions. These will be managed subject to need and the flow of submissions.
- 5. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 6. If you have any questions about the timetable, please contact Planning Panels Victoria at planning.panels@delwp.vic.gov.au